Over ons

Kom meer over ons te weten.

Over SUPPORT FOR LIFE

Wij zijn een nieuwe cultuur voor de mens in Nederland, een cultuur gebaseerd op Support. Elkaar verder helpen.
Wij hanteren vijf kernwaarden die samen onze POWER zijn:


• P = Persoonlijke ontwikkeling
• O = Openheid
• W = Win/Win
• E = Eigen verantwoordelijkhed
• R = Respect

Kun jij jezelf vinden in onze kernwaarden? Sluit je dan bij ons aan! Samen bewegen we naar een nieuw soort cultuur, SUPPORT FOR LIFE

De mensen achter SUPPORT FOR LIFE

Anne


32 jaar lang ging ik bijna volledig onbewust door het leven, ik had slechts een onderbuikgevoel dat zich afvroeg of "dit het nou was" het leven. Ik was gelukkig en had het allemaal wel voor elkaar, dacht ik. Ik had mezelf op allerlei vlakken ontwikkelt in richtingen die nooit door mijzelf gekozen waren, maar slechts waren voortgevloeid vanuit mijn omgeving(en). Vanuit dat oogpunt had ik het voor elkaar. Echter toen bleek dat het leven voor mij ook tegenslagen in petto had, en ik er een paar flinke kreeg te verduren, kwam het neer op mijn eigen skills om hier mee om te gaan. Mijn eigen skills had ik echter nooit ontwikkeld... Mijn neergang ging snel en was hard, keihard. Alles raakte ik kwijt, van het maatschappelijke tot aan het sociale. Uiteindelijk was daar alleen ik nog, en dat wat ik allemaal had geleerd maar niet van mij was...

Ik besloot dat ik net zo goed opnieuw kon beginnen..

En dat heb ik toen ook gedaan! Vanaf die periode begon er een waanzinnige reis waar nooit een einde aan zal komen zolang ik leef! Inmiddels ben ik alweer 6 jaar oud, tijd vliegt. Ik heb zoveel mogen leren en meemaken in deze relatief korte periode, uren kan ik daar over vertellen. Studies, trainingen, cursussen, colleges, therapie, vele boeken, en nog veel meer verder was er één aspect dat mij het meest fascineerde, de mens. Simpel contact leggen met andere mensen, of deze nu dezelfde tegenslagen hadden meegemaakt of niet, bleek voor mij van onschatbare waarde. Wat zijn wij grotendeels toch hetzelfde allemaal… Waarom zien wij dat dan niet? Vanuit hier ontstond mijn missie: Mensen verbinden, met zichzelf en elkaar. Na een uitgebreide zoektocht en oriëntatiefase, een baan als projectleider binnen de geestelijke gezondheidszorg en ruim 3 jaar bizar mooie ontwikkelingen, en vooral geloof dat het kan! Met ons prachtige initiatief Angstbuddies, is het tijd voor de 2.0 opvolging hierop. Mijn levenswerk dat zoveel mogelijk mensen, om te beginnen in Nederland, dichter bij zichzelf en elkaar zal brengen: SUPPORT FOR LIFE!

Michelle


Als heeeeel jong meisje al voelde ik dat ik “anders” was dan de rest. Daar waar iedereen ogenschijnlijk normaal het leven leefde, voelde ik dat bij mij alles schuurde. Naar school gaan vond ik vreselijk, die sleur van elke dag, ik was met veel te grote vraagstukken over het leven bezig die ik als klein meisje nog niet kon plaatsen waardoor ik vaak angstig was. Ik voelde me dwars en wilde niet in het gareel.. maar deed dat wel, vertoonde gewenst gedrag en sloot mijzelf langzaam af van mijn gevoel en eigen wensen (uiteraard had ik niet in de gaten dat ik dat deed). Al die jaren heb ik mijzelf geconformeerd aan de verwachtingen van anderen en ik bleek daarin uitmuntend te zijn. Als er iets is waar ik goed in ben geworden is het kijken naar wat de ander wil en nodig heeft en me daarop aan te passen.

Maatschappelijk gezien had ik alles voor elkaar. Tot twee 2018 oen stortte ik volledig in, Ik kon niet meer… Sinds mijn kindertijd was ik al aan het overleven om iedereen tevreden te houden, iedereen behalve mijzelf. Maar wie was ik dan eigenlijk??? Want ik speelde steeds een rol. De rol van moeder, de rol van echtgenote, de rol van vriendin, de rol van brave werknemer. Maar geen van die rollen was vanuit mij, het waren toneelstukjes. Toen ik uiteindelijk door de juiste hulp beetje bij beetje erachter kwam wie Michelle is, begon mijn wens om het voor andere mensen die, net zoals ik dat was, zoekende zijn naar de juiste vorm van ondersteuning te helpen deze te vinden. De wirwar aan alle verschillende soorten ondersteuning die er is, is zo divers en onzichtbaar. Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat mensen veel gemakkelijker de juiste ondersteuning kunnen vinden. Support voor iedereen, binnen één gezamenlijke cultuur. SUPPORT FOR LIFE!

X